Adress

Järnagatan 5
151 71 Södertälje

Telefon

08 – 550 188 888

a

Microneedling

 

Boka en tid via Bokadirekt.se

Vad är Microneedling?

Professionell microneedling är ett terapeutiskt verktyg för behandling av bland annat anti-aging, ärr och håravfall hos män och kvinnor.

Den utrustning för microneedling som vi erbjuder består av professionella microneedling rollers och vår microneedling maskin – unika verktyg som är idealiska för icke-kirurgisk och icke-ablativ behandling av olika hudåkommor såsom åldrande (rynkor), ärrbildning (akne, kirurgiska), och hyperpigmentering m.m.

Kliniska studier har visat att professionell microneedling är effektivare än många ablativa behandlingar som laserslipning av huden, dermabrasion och kemisk peeling och lika effektiv som icke-ablativa behandlingar som IPL, CO2 laser, och Fraxel att stimulera kollagen- och elastin-produktionen och därigenom radera rynkor och utjämna ärr.

Absolut absorption

Våra microneedling-produkter använder upp till 540 mycket fina nålar för att stimulera kollagen / elastin produktionen. Kliniska studier har visat att absorptionen av aktiv-ämnen ökar med så mycket som 1.000 gånger med microneedling. Kliniska studier har också visat att microneedling-behandlingar är effektivare i att öka tjockleken av huden än IPL, CO2 laser och fraxel.

Det finns många fördelar med microneedling:

  • Microneedling är revolutionerande. Det gör samma jobb som lasrar och andra ablativa metoder genom att öka produktionen av kollagen utan att skada det skyddande hudlagret.
  • Microneedling är mycket effektivt. I själva verket minst lika effektivt som laser, IPL, ThermaCool och andra ”maskinbaserade” behandlingar, men till en bråkdel av kostnaden för terapeuter och patienter.
  • Microneedling är säkert. ”Icke-kirurgisk och icke-ablativ” betyder att behandlingarna är ”förlåtande” och hudvänliga

Besök Exuviance.se